Termeni și condiții

S.C. DLA Piese și Accesorii Auto SRL este o societate românească, cu capital 100% românesc, cu sediul social în București, punct de lucru: Șos. Tudor Vladimirescu nr. 393, Domnești, Iflov, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/11397/2015, având codul unic de înregistrare RO35015462.

I. Accesul la site

Accesul site-ului atomx.ro de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor și implică acceptul dumneavoastră cu privire la aceștia, reprezentând o înțelegere între părți. Încălcarea acestor Termeni și condiții reprezintă o infracțiune. DLA Piese și Accesorii Auto SRL își rezervă dreptul de a cere despăgubiri sub formă legală celor care au încălcat aceste reguli.

Informațiile oferite pe acest site sunt gratuite. Toți utilizatorii Internetului au acces la acestea.

II. Copyright

Conținutul (imagini, texte, elemente de grafică web, scripturi și alte date prezente pe acest site) nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afișat, transmis sau înregistrat fără acordul prealabil, în scris, al DLA Piese și Accesorii Auto SRL. Acesta este proprietatea DLA Piese și Accesorii Auto SRL și a furnizorilor săi și este aparat de legea drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei DLA Piese și Accesorii Auto SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

III. Informații personale

Utilizatorii trebuie să introducă date adevărate, exacte și complete despre aceștia. În cazul furnizării de informații care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervăm dreptul de a suspendă sau desființa contul dumneavoastră. DLA Piese și Accesorii Auto SRL va utiliza informațiile introduse în formularul de comandă în interes propriu. Aceste date nu vor fi făcute publice. Utilizatorii au dreptul de a-și modifică informațiile introduse la efectuarea comenzii. Dar dacă se constată că datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervăm dreptul de a suspendă sau desființa contul dumneavoastră.

Prin încărcarea, postarea sau transmiterea de informații prin sau către site-ul nostru utilizatorii acordă lui DLA Piese și Accesorii Auto SRL dreptul de a folosi sau distribui aceste informații.

Utilizatorii sunt responsabili pentru toate acțiunile care decurg din accesarea contului și utilizarea parolei personale. DLA Piese și Accesorii Auto SRL nu poate fi făcut responsabil pentru erorile survenite în urmă neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

IV. Securitatea datelor personale

Datele clienților vor putea fi utilizate de către DLA Piese și Accesorii Auto SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare, etc.

Datele personale ale utilizatorilor vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale.DLA Piese și Accesorii Auto SRL se angajează să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client și DLA Piese și Accesorii Auto SRL.

Pe partea de securitate DLA Piese și Accesorii Auto SRL a implementat și un certificat de securitate SSL, pentru a asigura confidențialitatea datelor transmise și pentru a demonstra autenticitatea site-ului atomx.ro.

DLA Piese și Accesorii Auto SRL se obligă să respecte drepturile utilizatorilor conferite de legea nr. 677/2001 completată cu legea nr. 506/2004, iar la cererea în scris trimisă la adresa din Șos. Tudor Vladimirescu nr. 393, Domnești, Ilfov, se obligă:

 • să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestora.
 • să înceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorilor.

DLA Piese și Accesorii Auto SRL certifica faptul că va respectă drepturile conferite de:

 • Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestora.
 • Legea nr. 365/2002 cu modificările aduse prin legea nr. 121/2006 privind comerțul electronic.
 • Ordonanță nr. 130/2000 completată prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 privind regimul juridic al contractelor la distanță.

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICĂ CONȚINUTUL SITE-ULUI atomx.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANȚELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL atomx.ro, VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI atomx.ro ȘI VA PUNE ÎN MIȘCARE CERCETAREA PENALĂ ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.

V. Site-ul atomX

Site-ul atomx.ro este un magazin online pus la dispoziția clienților de către DLA Piese și Accesorii Auto SRL.

VI. Preț

Prețurile prezente pe site includ TVA (19%).

Prețurile sunt actualizate zilnic. Valoarea facturii va fi cea din momentul confirmării ei de către unul din operatorii noștrii.

VII. Modalități de plată

Plata se poate efectua:

 • Numerar, pentru comenzile care se ridică de la punctul de lucru DLA Piese și Accesorii Auto SRL, din Șos. Tudor Vladimirescu nr. 393, Domnești, Ilfov.
 • Prin OP (ordin de plata) sau transfer bancar în baza facturii proforme emise de DLA Piese și Accesorii Auto SRL. Factură proforma va fi emisă în momentul efectuării comenzii și poate fi găsită în e-mail-ul de confirmare sau în contul atomX. Livrarea produselor se va face după confirmarea plății prin e-mail la vânzări@atomx.ro, atașând o copie a OP-ului.

VIII. Livrarea comenzilor

Termenul de livrare a produselor achiziționate de pe site-ul atomx.ro este de 48, maxim 72 ore din momentul confirmării comenzii. În anumite situații, DLA Piese și Accesorii Auto SRL își rezervă dreptul de a mari termenul de livrare, dar numai cu acordul clientului. În cazul în care clientul nu poate fi contactat la dată și ora stabilită pentru livrare, produsele comandate vor fi rezervate timp de 3 zile lucrătoare, interval de timp în care se va încerca recontactarea clientului pentru a definitivă livrarea. Dacă nici în acest interval de timp clientul nu poate fi contactat, comandă va fi anulată.

IX. Garanția produselor

Toate produsele sunt însoțite de certificat de garanție și nu afectează drepturile conferite prin ordonanță guvernului nr. 130/2000, cu modificările și completările ulterioare, legea nr. 449/2003 republicată și ordonanță de urgență nr. 174/2008.

X. Limitarea responsabilității

DLA Piese și Accesorii Auto SRL nu își asumă responsabilitatea pentru posibilele daune rezultate din folosirea informațiilor de pe acest site.

DLA Piese și Accesorii Auto SRL nu își asumă responsabilitatea pentru bună funcționare a surselor externe de conținut către care se fac trimiteri, nefiind în nici un fel implicat în gestionarea acestora.

DLA Piese și Accesorii Auto SRL își rezervă dreptul de a bloca accesul prin intermediul acestui site către acele domenii Internet care pot avea conținut ilegal sau dăunător.

DLA Piese și Accesorii Auto SRL nu își asumă nici o responsabilitate în cazul în care:

 • informațiile nu vor împlini toate cerințele dumneavoastră;
 • site-ul nu poate fi accesat de către utilizatori, pe o perioada nedeterminată de timp;
 • calitatea oricăror produse, servicii, informații sau altor materiale cumpărate sau obținute de dumneavoastră prin intermediul site-ului, nu va satisfac toate cerințele.

DLA Piese și Accesorii Auto SRL nu va fi răspunzător pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunăvoința, posibilității de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar dacă DLA Piese și Accesorii Auto SRL a fost informat anterior de posibilitatea apariției unor asemenea pierderi), rezultând din:

 • utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor site-ului;
 • acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
 • declarații sau acțiuni ale oricărei terțe părți asupra serviciilor site-ului;
 • orice altă problema legată de serviciile site-ului.

DLA Piese și Accesorii Auto SRL își rezervă dreptul de a anula o comandă în cazul în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse greșit în baza de date, sau afișate greșit, livrarea nefiind încă efectuată.

Toate promoțiile sunt valabile în limita stocului.

Informațiile despre produse sunt oferite cu titlu informativ. Acestea corespund realității în momentul introducerii acestora în cadrul site-ului și DLA Piese și Accesorii Auto SRL nu este răspunzător pentru eventualele omisiuni, greșeli sau schimbări apărute.

XI. Actualizarea conținutului

DLA Piese și Accesorii Auto SRL își rezervă dreptul de a modifică și actualiza în orice moment conținutul acestui site fără o notificare prealabilă.

XII. Litigii

Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabilă.
În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competență revine instanțelor de judecată române.

Clientul confirmă că a citit și acceptat acești termeni și condiții. Utilizarea site-ului de către client implică acceptarea necondiționată a acestor termeni și condiții.